Gisteren hebben wij een fijn bericht gekregen van onze partner in Moldavië. Onze vrachtwagen is goed aangekomen en ze zijn direct begonnen met de distributie.

Ze vertellen ons in hun e-mail dat iedereen erg blij is met de warme en droge kleding. De winters in Moldavië zijn ontzettend koud en veel mensen hebben geen middelen om zich ertegen te kleden. Gelukkig konden wij, in goede samenwerking met onze partners en donateurs, een beetje warmte brengen.

Yesterday we received a nice message from our partner in Moldova. Our truck full of clothes arrived and they began the distribution immediately.

They told us in their e-mail that everyone is incredibly happy with the warm and dry clothes. Winters in Moldova are ice cold and many people don’t have enough good clothes to keep them warm and druk. Fortunately we could bring a little bit of warmth with the help of our partners and donors.

Tags:

No responses yet

Laat een reactie achter