Onze Max is op het moment bij het World Economic Forum in Davos Zwitserland. Hier maakt hij deel uit maakt van het ‘Crossroads Team’ die het event ‘A Day in the Life of a Refugee’ (http://refugee-run.org/) organiseert.

Bij dit event kan je voor 45 minuten in de schoenen van een vluchteling staan. In die 45 minuten maak je mee hoe het is om je thuis te moeten ontvluchten, geen contact te kunnen hebben met geliefden, geen goede voorzieningen tot je beschikking hebt, hoe het is om met trafficking en corruptie te maken te krijgen, maar ook hoe de asiel procedure verloopt.

Zo hoopt dit Crossroads team met dit event mensen zich nog meer bewust te maken van de situatie van de vluchtelingen.

Het Crossroads Team bestaat uit mensen die allemaal veel ervaring hebben in de humanitaire sector en/of zelf gevlucht zijn om verschillende redenen en delen zo hun persoonlijke ervaringen.

Volgende week zullen wij een update posten van hoe het was.

Max is currently at The World Economic Forum in Davos Switzerland. He is part of the ‘Crossroads Team’ that organises the event ‘A Day in the Life of a Refugee’. (http://refugee-run.org/)

At this event you can experience in 45 minutes what it is like to be a refugee. From being forced to flee your home and becoming displaced to having to deal with corruption and human trafficking to not having any recourses or access to facilities to not being able to contact your loved ones. It also shows you how the entire asylum procedure works.

With this event the Crossroads Team hopes to create more awareness regarding the refugee crisis.

The Crossroads Team exists of people who have an incredible amount of experience in humanitarian aid and/or were displaced themselves once due to various reasons and can tell the story from first hand experience.

Tags:

522 Responses

 1. Click Here

  […]Wonderful story, reckoned we could combine some unrelated data, nevertheless really really worth taking a appear, whoa did a single master about Mid East has got far more problerms at the same time […]

 2. Click Here

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a few unrelated information, nonetheless definitely worth taking a appear, whoa did a single master about Mid East has got far more problerms too […]

 3. Bonus game

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a number of unrelated data, nonetheless genuinely really worth taking a search, whoa did 1 find out about Mid East has got more problerms as well […]

 4. AI Attorney

  […]Wonderful story, reckoned we could combine a number of unrelated information, nevertheless definitely really worth taking a look, whoa did a single study about Mid East has got a lot more problerms at the same time […]

 5. chat ave

  […]we prefer to honor many other world-wide-web internet sites around the internet, even when they aren稚 linked to us, by linking to them. Underneath are some webpages really worth checking out[…]

Laat een reactie achter