Er is weer een vrachtwagen vol hulpgoederen onderweg naar een verpleeghuis in Boekarest, Roemenië.

In het Rosen old Age Home worden overlevenden van de holocaust verzorgd. Deze mensen zijn al aardig op leeftijd en vaak slecht ter been en in slechte gezondheid. Zij, net als iedereen, verdienen de beste zorg. Helaas kan de verpleging soms maar weinig doen. De (medische) middelen die nodig zijn om mensen goed te kunnen verzorgen zijn vaak niet aanwezig omdat er simpelweg geen geld is.

Wij hebben daarom een vrachtwagen vol geladen met ziekenhuis bedden en ander medisch materiaal. Hopelijk maakt dit het verblijf in het verzorgingshuis een stukje comfortabeler en kan het verzorged personeel weer op volle kracht doen waar zij het beste in zijn: zorgen

Tags:

No responses yet

Laat een reactie achter