100 HYGIËNE KITS!
Twee weken geleden zijn wij een actie gestart om zoveel mogelijk geld op te halen voor hygiëne kits voor de slachtoffers van een alles verwoestende cycloon in Mozambique. Deze kits zijn van levensbelang.

129.000 mensen zijn door die cycloon opgevangen in nood opvang. Naast de verwoestende impact van de cycloon zijn slechte hygiëne en schoon drinkwater een groot probleem geworden en ziektes als cholera kunnen zich enorm snel verspreiden en voor een nieuwe levensgevaarlijke ramp zorgen.

Dankzij jullie hulp hebben wij 1100 hygiëne kits kunnen doneren die het team van onze partner IsraAID nu aan het uitdelen is. Hierdoor zijn veel gezinnen die hun huis kwijt zijn geraakt enorm geholpen.

Wij willen jullie allemaal ontzettend bedanken voor de donaties en steun!

——

1100 HYGIENE KITS!
Two weeks ago we asked for help to collect money for hygiene kits for people in Mozambique who fell victim to a devastating cyclone. These hygiene kits are incredibly important and even life saving.

129.000 people had to be accommodated in emergency shelters after losing their homes. Proper hygiene and access to clean drinking water proved the next big problem. Without proper hygiene and clean water, diseases like cholera can spread quickly and creating a new life threatening disaster.

Thanks to your help we were able to donate 1100 hygiene kits and our partner IsraAID’s Emergency Response Team is distributing them as we speak. These kits help many families who lost their homes.

We want to thank you for all your support and kind donations!

Tags:

Laat een reactie achter