Wij sturen veel vrachten met hulpgoederen naar Irak. Deze vrachten zijn gevuld met; kleding, schoenen, voedsel, medicijnen en medische goederen. Na aankomst worden de goederen direct uitgedeeld door onze lokale partners aan mensen die het nodig hebben. Mensen zoals Yusef. 

Yusef woont in Mosul en is verlamd. Helaas hebben zijn ouders het niet breed en geld voor een rolstoel was er niet. Naast de praktische belemmeringen zorgde dit voor extra zorgen. Gelukkig konden wij helpen en is één van de rolstoelen die wij gestuurd hebben aan Yusef gegeven. Zo is hij weer mobiel en hebben zijn ouders weer een zorg minder.

Naast Yusef zijn er ontzettend veel mensen die hulp nodig hebben. Zo zijn er altijd medische hulpgoederen nodig maar ook humanitaire goederen als kleding, schoenen en voedsel. Samen kunnen wij mensen als Yusef en zijn familie helpen.

Tags:

One response

Laat een reactie achter