Wim Bos Transport, die ons al jaren helpt bij oplossingen op het gebied van transport, gaat op 4 april naar Roemenië met een vrachtwagen vol hulpgoederen. Hij heeft daar een half jaar geleden een project bezocht die kwetsbare ouderen steunt en was daarvan erg onder de indruk. Daarom heeft hij besloten binnenkort weer te gaan helpen.

Veel ouderen in Roemenië leven ver onder de armoede grens en er is maar weinig tot geen hulp voor deze kwetsbare groep. Zij leven in zeer slecht onderhouden appartementjes/huisjes en elke dag een warme maaltijd op tafel is niet van zelf sprekend.

Om deze kwetsbare groep te helpen is ook jullie hulp nodig. Het transport vol hulpgoederen kost ongeveer 2500 euro. Wij hopen dat we samen met jullie dit bedrag bij elkaar kunnen krijgen en de prachtige missie van Wim kunnen steunen.

Wil jij ook helpen? Heel fijn! Een (kleine) donatie kan gemaakt worden via onderstaande link.
Is een donatie niet mogelijk dan help je ook al heel erg door dit bericht te delen.

De dank is groot.

Tags:

No responses yet

Laat een reactie achter