WIJ ZIJN VERHUISD…
naar een paar deuren verderop. We hebben ons kantoor op Rijnkade 12 ingeruild voor een kantoor boven onze loods, wel zo praktisch, op Rijnkade 21. Gewoon ons nummer omgedraaid dus. We zijn nu nog een beetje aan het settelen, want er moet ook gewoon gewerkt worden, maar kom gerust een keer langs op ons nieuwe kantoor voor een kop koffie.

Ons nieuwe adres is dus: Rijnkade 21, Weesp.
____

WE’VE MOVED…
to a few doors down the road. We’ve traded our office at Rijnkade 12 for an office above our warehouse, which makes us even more efficient, at Rijnkade 21. We just swapped our number. We’re still settling in, because business went on as usual, but you are more than welcome to come over for a cup of coffee at our new office.

So our new address is: Rijnkade 21, Weesp.

Categories:

Tags:

No responses yet

Laat een reactie achter